Lillstrumpa

Det sägs att det är viktigt att tänka på vikten. Helst när man flyger är det viktigt att tänka på vikten. 20+8 kilo tillåter Lufthansa att jag packar med mig. I och för sig är 20+8 kilo ungefär det min kropp tillåter mig att jag packar med mig med tanke på att det är jag själv som måste släpa på packningen. När man ändå har någonslag begränsing gäller det att packa lite snålt.

Så jag gjorde det. Och packade bara med mig en gng träningskläder. Jo, tack. Jag vet att det inte luktar mumma precis när man kränger på sig träningskläderna för femte gången. Men men. Jag skall ju ändå träna själv. I tisdags tog jag mitt första pass här nere och igår var det dags igen. Jag kom hem från jobbet vid sjusnåret och skulle dra på mig träningskläderna som hängde på duschkabinen.

Men det fanns ett problem. Jag hittade bara en strumpa. En stackars träningsstrumpa. Högerstrumpan. Vänsterstrumpan var spårlös. Den gick verkligen inte att finna. Att jag vet att det just var vänsterstrumpan som var försvunnen beror på att jag har sådana där löparstrumpor som är märkta L och R. (L=left=vänster, R=right=höger, så nu är alla med hoppas jag).

Men nu återstår frågan. Hur kan en strumpa bara försvinna på ett hotellrum? Jag är helt säker (100%) på att jag hade båda med mig från löprundan i tisdags. Borde ju märkt om jag tappat vänsterstrumpan efter vägen. Nu var det ju så att det var det enda paret löparstrumpor jag hade med mig (med tanke på vikten) så igår fick jag träna i dubbla giraff-strumpor på vänsterfoten. Och hur gick det? Jo, jag sträckte mig i låret. Nåja, det kanske inte berodde på strumporna. Snarare på kyla och ålder.

Idag har jag köpt nya löparstrumpor. Av märket Nike. För halva priset.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback