Ja just ja

Serien har börjat. Och den har börjat bra.


Citat #3

Hitta mera, strukturera!

Citat #2

Riktningen är min styrka. Styrkan är min svaghet.

Citat

"Tiden går fort när man har roligt. Eller ligger under"

Filmtajm

Jag har ägnat mig åt något så ovanligt som att se på film den senaste veckan. Något måste man ju liksom göra. Först såg jag filmerna om Arn. De handlade om Kung Knut:



Sedan såg jag Änglar och demoner. Den handlade ju om påven:



Kändes precis som hemma på något vis.

Com bort

I måndags när vi kom hem efter utflykten till orienteringsbutiken samt Kåken (biblioteket alltså) så hade vi varken internet eller telefon. Orkade inte riktigt ta tag i det då coh sedan glömde jag bort det.

Igår när jag kom hem från jobbet tänkte jag spottifaja lite medan jag städade men vi hade fortfarand einget internet. Och ingen telefon. Städade färdigt. Provade igen. Nope.

Insåg att jag var tvungen att ringa till Com hem. Hej och välkommen du är nummer sju i kön, beräknad väntetid fyra minuter. Fine. Och precis efter fyra minuter så poppar jordgloben upp bredvid nätverksikonen längst ner till höger på mitt skrivbord. Provade sedan att ringa ut från telefonen. Det fungerade. Provade att ringa till telefonen. Det fungerade. Precis då blev jag kopplad till kundtjänst. Lade på luren.

Com hem. Vi börjar om igen.


Casa Green

Efter ett halvår med ett begränsat antal sovplatser har nu Casa Green åter full kapacitet. Förutom bäddfåtäljen och extrasängen finns det numera en uppblåsbar dubbelsäng. Bokningar kan göras nedan i kommentatorsfältet.




Martin och Kung Knut provar den nya sviten.

Ring, klocka, ring

Ring in det nya och ring ut det gamla!





Bugar och bockar och tackar så mycket för 30-års presenten. Den var välbehövlig.

Tillökning

Igår fick vi tillökning i familjen Grenell/Garden. Vi fick en parkeringsplats. Numero trettiotvå. Äntligen slipper vi köra flera varv på Lådämnesgatan för att hitta någonstans att parkera Lill-Clittan när vi kommer hem.

Detta borde firas. Med en inflyttningfest.