Längtan

image40

Roomservice a la Lars

image39

Nu är det så att jag har inte köpt min lägenhet än. Det är inte helt hundra om jag kommer få köpa min lägenhet. Om jag får köpa min lägenhet så får jag tillträde till den den 29:e april. Låter lite konstigt att få tillträde till en lägenhet jag redan bor i.

Men far är redan i full gång med renoveringen. Framför allt köket har han snöat in på. Härom veckan fick jag tips på vilket golv jag skulle lägga. Idag var det dags igen. Han hade varit in hos någon utställare som bytte ut kökluckor. Man behöll stommarna men köpte nya luckor. Det var första gången min far tipsade mig om en hemsida.

Hej Knekt!

image38

Så. Då var det dags att smyga igång det här igen. Jag vill bara utfärda en varning. Stick aldrig ut och shoppa när du inte är riktigt friskt, man vet aldrig vad man kommer hem med. Jag känner att jag kom undan med blotta förskräckelsen idag när jag bara lyckades bli pålurad ett underställ, en flaska linsvätska och en telefon. Ren och pur tur.

Nu skall jag återgå till min huvudsyssla. Vila.

Bloggen stängd pga sjukdom

image37

Anyone for plockepinn?

image36

Halmstad hemma i morgon.


Dyr träning idag

image33

Trasigt blad

image34

Avslitet skosnöre

Borde skaffa mig en personlig materialare eller åtminstonde en manager som kan förhandla fram ett fett kontrakt!

För oss som praktiserar löpsteg

image32

www.map24.se

Lätta ben.
Kylig luft.
Perfekt klädd.
MP3 i öronen.
Oproffisionellt.
Flög fram.

Kvinna vid havet

image31

En passande bild idag.

Kjoltyg

image30
Har shoppat en kjol på hm.se idag. Tyckte den fullkomligt skrek "Snälla Ricki köp mig!". Passade även på att shoppa en randig top och ett par solglajjer.


Dressed for schlager

image28

Nästan helg är det dags för Flippans årliga schlagerförfest. En förfest som jag alltid är mycket skeptisk till under planeringsfasen men sedan är det ändå jag som arrangerar vadslagningar och placeringstävlingar. Ryktet säger också att det kommer bli någon form renuionparty med fjolårets lag.

Råkade hitta en klänning på stan i fredags. Tror denna klänning är som klippt och skuren för en schalgerförfest. Är nog egentligen ingen cerise brud men är det schlager så är det.

Min dag i Skåne

Idag har jag satt rekord. I svensk sydlighet. Mitt nya rekord ligger på 55° 40′ 0″ N. För den som kan sina latituder så inser den att jag varit i Dalby. Har ju nästan aldrig vart i Skåne innan och största intryck var att det var så litet. Var man i Lund såg man till Malmö och råkade man nysa var man helt plötsligt i Helsingborg och blinkade till var man genast i Halland. Det är inte alls som i Norrlnad där det går timmar mellan varje tätort.

Jag fick i alla se tre saker jag inte sett innan:

image24 Turning torso

image25 Öresundbron

image26 Barsebäck

Så nu har jag tagit en grand slam i kärnkraftverk. Har sett alla fyra vi har men bara besökt Forsmark och Ringhals.

Att spilla ljug och fara med osanning

image23
Jag ljög innan. Och det är fult att ljuga. Dessutom kan näsan växa och tungan bli blå om man ljuger. Jag åt inte alls pasta idag. Jag åt sill å potäter. Man blir snabb av sill som ordspråket säger. Och är det något jag kan behöva så är det just snabbhet.

Var med och gästcoachade mitt gamla kära
IBK Göteborg till en seger över Backadalen med 5-2 idag. Coachseger.

Gooouunn!

image22

I morgon bär det av till utlandet. Eller nästan i varje fall. Vi skall till Skåne och möta Södra Dal borta. Som en del i uppladdningen har jag ägnat arbetsdagen åt att lära mig skånska så inte motståndarna kan snacka bakom ryggen på mig. Jag har ägnat en del dag åt att studera 
Tiffany Persson. Ikväll blir det pasta.

Find five wrongs

image21

En hel femdygnsprognos utan en enda fjuttig regnskur. Det måste blivit något fel. Eller snarare fem fel.

Åbys stora pris


image19

Idag går jag på hästliniment. Det märks att man håller på att bli gammal. Det anordnas så sällan travtävlingar för 28-åringar. Det tycker jag är lite tråkigt.

Den som spar han har...

image20
Långshyttans AIK 1995

image17
IBF Hedemora 1996/1997

image19
Säters IF 1997

image16
Husby AIK 1998

image18
Långshyttans AIK 1998

Har städat bland gamla kläder på vinden idag och hittat dessa fem träningsoveraller. Den minsta är i storlek large. Så nu till frågan, varför tog jag över huvudet taget med dessa fem träningsoveraller när jag flyttade hemifrån för snart tio år sedan?

Rätt svar belönas med valfri träningsoverall.

A friend of Kung Knut

image9  

Ett litet impulsköp. Behövde en liten väska inför Parisresan. Tror denna väska kommer göra succé tillsammans med en vit- och rödrandig tröja och basker.


Transformer

image7
Kan nån tala om vad som hände i tvättmaskinen?

Livets kontraster

image6

Bor man i Göteborg så gör man.

Provade den blå tunikan idag. Den satt inte så bra som jag hade hoppats så den fick stanna kvar i affären.