Baktankar

Eller snarare bakhandlingar...





Nu tror ju den uppmärksamme att jag försökte dra av ett par år på åldern men det var faktiskt måndagens kladdkaka. Jag skulle aldrig ljuga om min ålder.

Blåbär

   

Lika som bär enligt Emma. Tack för kortet förresten!

Turista hemma?



Första helgen på semstern avklarad. En helg på hemmaplan. Men inte behöver man ha tråkigt för det. Jag har turistat lite. Jag och Martin besteg Ramberget idag. Finfin utsikt. Men en sak gjorde mig faktikst lite beskiven. Jag läste på en skylt att man inte alls kastat ut gamla panschisar ifrån Ättestupan. Att Ättestupan inte alls var någon riktig ättestupa. Känner mig lite stulen på baletten.



I morgon blir det ett utflyktsmål i min hemtrakt. Tvättstugan.

Utstämplad

Då så har man semester och passerkortet är förpassat till lådan.


Så gick det till..

.. när farfar var ung. Bröllopet i lördags hölls i Krokborns folkpark i Hällefors.



Och just i den folkparken brukade farfar svänga sina lurviga som ung. Jag förde den greenska traditionen vidare och tog en och en annan svängom på parketten. Bland annat med en äldre herre som jobbat mycket i Långshyttan. Cirkeln slöts.

Miss Handfaste

Det händer ganska så sällan att jag får frågan om jag är vinking. I lördags på bröllopet fick jag frågan "är du också viking?" inte mindre än tre gånger. Men så fick ju brudparet fem fällar i present också.

På tal om vikingar så ville min far att min bror skulle heta Hagbard. Som var var drog någon i nödbromsen och han fick heta Emil istället.


En till godo

Jag har ju ett motto som lyder:
 

"Ta aldrig av dig en sport-BH som inte är svettig!"

Nu har jag en till godo. Igår kom jag i god tid ut till GAK-hallen för att köra lite brottnningsfys med Larry. Kom direkt från jobbet och började packa upp. Till min förstörning upptäckte jag att jag glömt att packa ner en sport-BH. För andra gången i år! För tredje gången i livet! Visste inte riktigt hur jag skulle bete mig. Beslutade mig för att åka hem. Ringde Mangan men han hade glömt telefonen hemma för Sjö svarade. Ringde Berra men han var på Smögen och sådeles inte särskilt intresserad av min BH. Så jag bestämde mig för att träna i vanlig BH, linne och T-shirt. Sonm tyr var hade jag en bra BH och ett bra linne så det funkade hyfsat. Men förhoppningsvis kan jag lära mig något av misstaget.

Men nu får jag ta av mig en osvettig BH någon gång.